Wil jij je techniek verbeteren?
Volg dan een perfectie training die naadloos bij jou wensen aansluit.

De technieken veranderen in snel tempo!

Daarom is het zo belangrijk om regelmatig een perfectietraining te volgen.
Waar wil je aan werken? Je snelheid, je nagelvormen onder de loep nemen, sjabloon-plaatsing meer onder controle krijgen, begeleiding en training voor een nagelwedstrijd?

Wanneer heb jij voor het laatst een perfectietraining gevolgd?

Zelf school ik regelmatig bij. Ik vind dat erg belangrijk om op de hoogte te blijven van alle technieken. Helaas heb ik regelmatig ook gedacht op een training: “Wat doe ik hier…” Ik had me aangemeld maar grote delen wist ik al. Ik baalde dat er geen training bestond met alleen dat stuk waar ik tegen aan liep. Ook heb ik wel trainingen gevolgd waarbij ik alleen maar complimenten kreeg. “Dat is toch mooi”, hoor ik je denken… Dat is alleen mooi als het waar is! Ik hoor juist heel graag waar mijn verbeterpunten liggen en waar ik aan moet werken.
Ik ben altijd op zoek naar mensen die mij eerlijke feedback geven en kritisch kijken naar mijn werk. Een training volg je om te groeien en  bij groei hoort eerlijke kritische feedback. Op die manier ga je een level omhoog in je kunnen.
Laat mij weten waar jij tegen aan loopt. Samen komen we dan bij een training die naadloos bij jouw wensen aansluit.

Veel persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Omdat de training op jouw lijf geschreven is werk ik 1 op 1 tijdens deze trainingen. Tijdens deze prive training is alle aandacht gefocust op jou. De nagel perfectietrainingen zijn geschikt voor mensen tussen de 16 jaar en pensioenleeftijd.

Werk van Cursisten

IMG_E1484
Ingrid maaijwee frech inlay almond 2

Reviews

Een vakkundige spontane educator die van alle markten thuis is. Hier leer je de basis van de nagel zetten, maar Shelley is ook thuis in de nailart-wereld. In haar salon en ook op locatie leert ze je graag de fijne kneepjes van het nagelvak!
Kim Poels
Fascinails
Als je een professionele nagelstyliste wil worden moet je bij Shelley zijn! Ze is vakkundig, gezellig, lief en leert jou alles wat je wil weten! Een topper is het!❤️
Dieuwertje Both
DB Nails Pro

By Shelley staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).