Meervoudig Internationaal Kampioen
Passie voor het vak heeft mij in die 19 jaar ver gebracht in deze branche.

Passion is Priceless

Passie ergens voor hebben is iets heel moois, het is liefde. Passie geeft motivatie, energie, kracht en brengt je sneller naar je doel. Van je passie kan je je beroep maken en dat is precies wat ik heb gedaan. Mijn passie ligt bij het sculpten van nagels, bij het maken van die perfecte french inlay, het maken van die crispy smile line, bij het kijken en bouwen van de juiste architectuur van de kunstnagel, bij het verzorgen én intact houden van de natuurlijk nagel. Het is zó mooi om een cursist te zien groeien in haar/zijn/hen werk en ik daaraan heb kunnen bijdragen.

Erkend Docent

 In Zuid-Afrika liggen mijn roots en in 2004 begon daar mijn nagel avontuur aan de Dream Nail Academy in Paarl.
Een erg intensieve opleiding tot Allround Nagelstyliste in een kleine groep van 4 mensen. Ik ben Sheila, de educator, onwijs dankbaar voor haar manier van lesgeven. Ze heeft me het vak goed geleerd!
Terug in Nederland heb ik eerst het nagelvak en het kappersvak gecombineerd. In 2009 heb ik mijn eigen nagelsalon geopend.
In 2018 was ik één van de genomineerden voor nageltalent van het jaar. 2e werd ik! Ik ben daarna gaan trainen voor mijn eerste landelijke wedstrijd. Hier werd ik 3e en toen is de wedstrijd koorts toegeslagen. In de jaren erna heb ik aan veel wedstrijden meegedaan, nationaal en internationaal. Ik ben tot nu toe altijd in de prijzen gevallen.
Bij Bargje Boudens van LoveNess heb ik de kans gekregen om Educator te worden. Dat doe ik met veel passie. 
Ik ben CRKBO- en NLQF-erkend opleider en ik geef les op MBO3 niveau.
Deze erkenning zorgt ervoor dat je bij de aangeboden nagel vakopleiding officieel landelijk examen kan doen en je diploma kan behalen.

Veel Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk daarom werk ik in kleine klassen zodat alle aandacht is gefocust op jou. De opleiding is geschikt voor mensen tussen de 16 jaar en pensioenleeftijd. De nagel vakopleiding is op MBO 3 niveau en branche erkend.

Reviews

Bij Shelley ben ik in hele goede handen. Ze is naast haar gezelligheid, ook erg kundig en goed in haar vak! Ze laat zien dat ze zich vernieuwt door opleidingen/cursussen te volgen en aan wedstrijden mee te doen! Ik verlaat haar salon altijd blij en ook nog eens met prachtige, mooie nagels!!!
Mandy Kieboom
LIFE Hair&Visagie
Als klassiek gitarist ben ik volledig afhankelijk van de nagels van mijn rechterhand. Die moeten gezond, sterk en veerkrachtig zijn. En wanneer er per ongeluk een nagel breekt, dan kan ik pas weer spelen wanneer die weer is aangegroeid, tenzij hij verlengd kan worden. Dat verlengen doen gitaristen meestal zelf met nagel-zijde en secondenlijm. By Shelley kan in zo'n (nood-)geval mijn nagel verlengen zónder dat deze dik en stug wordt. De "speelbaarheid" blijft heel goed. Ook een vergroeiing van mijn duimnagel vanuit de nagelriem heeft By Shelley volledig genezen. Dus niet alleen voor siernagels, maar ook voor gezonde, sterke nagels is By Shelley een echte aanrader.
Chris van Duuren
Klassiek Gitarist

By Shelley staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).