Ben jij opzoek naar een nieuwe uitdaging?
Blijf up to date met gave workshops. Acryl, Natural Nail Treatment en RevoGel modules zijn ook los te volgen. Start datum 22 april 2024.

Losse modules en workshops

 Wil jij je liever specialiseren in 1 product? Of ben je al nagelstyliste en zou je graag een nieuw product aan je behandelingen willen toevoegen of de online master classes willen volgen van De Essential Nail Professional?
Leren werken met de elektrische vijl/frees? Of graag een nail art workshop volgen?
Super leuk want o
ok dat is allemaal mogelijk bij mij.

Losse modules

Natural Nail Treatment

Jij wilt graag nagelstyliste worden en bent erg fan van de natuurlijke nagel. Geen verlengingen met sjablonen of tips, maar gewoon puur de natuurlijke nagel in de eigen vorm laten stralen. Misschien ben je al pedicure en zou je graag manicure willen leren met een Natural Nail Treatment (NNT) zodat jij je klant dezelfde kleur kan aanbieden op zowel handen als tenen.

Mooi strak lakken in een kleur of een bescheiden hand-getekende french? Ik leer het je allebei. Ook een mooie glitter fade is mogelijk bij een Natural Nail Treatment (NNT).
Deze opleiding is uiteraard ook inclusief de online Masterclasses van The Essential Nail Professional; zodat jij weet op welk canvas je werkt. Meer informatie over deze opleiding kan je vinden in de brochure.
OOTB0887

Acryl

Acryl is mijn eerste liefde en ik leer het jou graag zodat je er ook liefde voor krijgt. Acryl is een vloeistof en poeder systeem, ook wel Liquid & Powder of L&P. Door deze 2 te laten samenkomen aan je penseel ontstaat er een chemische reactie en hardt het product aan de lucht uit.
Acryl is een hard kunstproduct waarmee je een natuurlijke nagel kan verlengen. Lange lengtes maar ook mooie shorty’s. Nude nagels maar ook french inlay met glitters. Van Square vorm tot Russian Almond.
Acryl geeft veel mogelijkheden.
Deze opleiding is incl. de online Masterclasses van The Essential Nail Professional.
Meer informatie over deze opleiding kan je vinden in de brochure.
IMG_7279

RevoGel

Je hebt een kamer over in je huis en je wilt heel graag aan de slag als nagelstyliste. Het vak lijkt zo leuk, creatief, divers en sociaal. Je ziet het al helemaal voor je. Wat je alleen niet kan gebruiken is een acrylaatgeur in huis.
RevoGel is een product dat een combinatie is van acryl en gel. Het heeft geen acrylaatgeur. Het is een product dat mooi op de nagels blijft liggen en daardoor erg fijn te verwerken is. Het product hardt uit onder de UV of LED lamp. Je kan met dit product net als met acryl verlengen. Lange lengtes of mooie shorty’s. Babyboom, nudes of gave french inlay’s. Het product is licht om te dragen en HEMA-Vrij. RevoGel geeft veel mogelijkheden.
Deze opleiding is incl. de online masterclasses van The Essential Nail Professional.
Meer informatie over deze opleiding kan je vinden in de brochure.

Workshops

Elektrisch Vijlen

Heb jij er genoeg van om alles met de hand te vijlen of ben je onzeker over het werken met een elektrische vijl? Zou jij willen weten waar elk bitje voor gebruikt kan worden?
Dat zit je bij deze workshop helemaal goed.
Ik ga namelijk verschillende elektrische vijl-technieken behandelen en uitleggen waar de verschillende bitjes voor worden gebruikt. Heb je nog geen elektrische vijl en/of bitjes? Dan kan je die aanschaffen op de dag zelf. Geef dit van tevoren aan mij door zodat je zeker weet dat het voor jou klaar ligt.
Door meer met een elektrische vijl te werken verkort je de behandeltijd en nog belangrijker je ontlast je pols, arm, schouder, nek en rug.
Meer informatie over deze workshop kan je terug vinden in de brochure.

Nail Art

Nail art is zó leuk om te maken. Je kan hier je creatieve ei in kwijt en helemaal zen worden als je er mee bezig bent. Er zijn zoveel verschillende technieken en er komen altijd weer nieuwe bij. Handpainted, shells by shells, stempels, swirls & curls. Soms vraag je je gewoon af hoe hebben ze dat nou weer gemaakt? Snelle salon nail art of de hele shabang?

Er zijn verschillende levels van nail art workshops om te volgen. We nemen de producten door, de penselen en andere tools zodat jij zelfverzekerd aan de slag kan gaan. Heb je zelf een idee van wat je graag wilt leren dan kan je me dat altijd laten weten en maak ik een nail art les voor jou op maat. 
 Meer informatie kan je vinden in de brochure.

The Essential Nail Professional

Bij de online masterclasses van The Essential Nail Professional leer je de essentiële theorie die nodig is voor een carrière als nagelprofessional. De cursus is ontworpen om elke leerstijl te gebruiken: het geschreven woord, gesproken tekst en animaties om de onderwerpen tot leven te brengen. Door volgens deze unieke methode alle 3 de Masterclasses te volgen, kan je met je kennis en begrip je Nail Knowledge Diploma behalen.
Deze zeer leerzame online cursus bestaande uit 16 lessen is samengesteld door Marian Newman met hulp van Doug Schoon en Vitaly Solomonoff en is voorzien van Nederlandse ondertiteling door Gorge Nails.
Meer informatie over deze prachtige online masterclasses vind je in de brochure.

By Shelley staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).