Algemene voorwaarden Opleidingen

De algemene voorwaarden die gelden voor de opleidingen/workshops/cursussen
1.
De inschrijving is definitief wanneer u de factuur met het inschrijvingsgeld heeft voldaan.
2.
Zodra u zich ingeschreven heeft voor een opleiding ontvangt u een email met de bevestiging van inschrijving, deze algemene voorwaarden en huisregels. U dient deze goed door te nemen.
3.
Na inschrijving en betaling van de factuur ontvangt u de link met toegang tot het online platvorm Nail Knowledge waar u de online Essential Nail theorie master classes kan gaan volgen.
4.
Na inschrijving heeft u een termijn van 14 dagen waarin u zich kunt bedenken. Als de start van een opleiding binnen dit termijn valt dan vervalt de bedenktijd en heeft u hier dus geen recht op.
5.
Start data zijn onder voorbehoud. Bij te weinig deelnemers behouden wij ons het recht te annuleren.
6.
U dient uw opleiding/workshop/cursus minimaal 48uur voor aanvang te annuleren om het recht op restitutie te behouden.
7.
Als u zich inschrijft voor een opleiding/workshop/cursus dient u het factuur bedrag direct te voldoen en bij de betaling het factuurnummer te vermelden. Als u niet in staat bent het gehele bedrag in een keer te betalen dan kan in overleg in termijnen betaald worden.
8.
De duur van het contract betreft het lesschema. De duurt van het contract hangt dus af van de gekozen modulen/ opleiding/workshop/cursus.
9.
Het eigendomsrecht van het cursusmateriaal berust op By Shelley.
10.
De copyright van de manual berust op Bibi’s Beauty & Supplies
11.
Indien u een opleiding bij By Shelley volgt, bent u na afloop verplicht het evaluatie formulier over de opleiding en de docent in te vullen. U dient dit naar waarheid in te vullen.
12.
 Wij verwachten van u dat u met zorg omgaat met vertrouwelijke informatie.
13.
Het naslagwerk mag niet gekopieerd of doorgegeven worden aan Derden. Indien u zich hier niet aan houdt kan hier een boete tegenover staan.
14.
U bent verplicht deel te nemen aan de Essentail Nail theorie master classes, het theoretische E-Learning onderdeel.
15.
Onze Docenten gaan jaarlijks op educator trainingen en scholen geregeld bij bij specialisten in ons vakgebied om zo altijd up to date te zijn van de laatste trends en technieken. Daar kunt u van op aan.
16.
Onze opleidingen zijn met zorg samen gesteld met de laatste kennis aan technieken, trends en wetenschap. De opleidingen zijn gebaseerd op jarenlange theoretische en praktische kennis van internationale docenten en wetenschappers.
17.
Voordat u deelneemt aan een examen heeft u de mogelijkheid eerst een proefexamen te doen. Dit is optioneel en dus niet verplicht.
18.
 De examen beoordelingen liggen in handen van onafhankelijke Derden.
19.
Examens kunnen oneindig herkanst worden en waar nodig zullen wij u hierbij extra ondersteunen.