Geef je carrière een Boost!
Volg de Perfectie training die naadloos bij jou wensen aansluit.

De technieken veranderen in snel tempo!

In mijn Perfectie Training voor Nagelstylistes deel ik mijn expertise en geheimen om van elke set nagels een meesterwerk te maken. Of je nu je techniek wilt verfijnen, sneller wilt werken, nieuwe stijlen wilt leren of aan wedstrijden mee wilt gaan doen, deze training is speciaal ontworpen naar jou wensen om je te helpen uitblinken in je vak.

Boost yourself!

Ben jij al nagelstyliste, maar wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? Wil je leren hoe je perfecte nagels creëert met de nieuwste technieken en trends? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!
Wat kun je verwachten?
  • Geavanceerde technieken: Leer de nieuwste en meest populaire nageltechnieken die klanten willen.
  • Persoonlijke begeleiding: Kleine groepen of 1 op 1 zodat je persoonlijke aandacht en begeleiding krijgt.
  • Praktische tips: Direct toepasbare tips om je dagelijkse werk makkelijker en efficiënter te maken.
Geef je carrière een boost. 
Klaar om de volgende stap te zetten? Neem contact met mij op voor meer informatie en meld je aan voor de Perfectie Training voor Nagelstylistes!

Veel persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Omdat de training op jouw lijf geschreven is werk ik 1 op 1 tijdens deze trainingen. Tijdens deze prive training is alle aandacht gefocust op jou. De nagel perfectietrainingen zijn geschikt voor mensen tussen de 16 jaar en pensioenleeftijd.

Werk van Cursisten

IMG_E1484
Ingrid maaijwee frech inlay almond 2

Reviews

Een vakkundige spontane educator die van alle markten thuis is. Hier leer je de basis van de nagel zetten, maar Shelley is ook thuis in de nailart-wereld. In haar salon en ook op locatie leert ze je graag de fijne kneepjes van het nagelvak!
Kim Poels
Fascinails
Als je een professionele nagelstyliste wil worden moet je bij Shelley zijn! Ze is vakkundig, gezellig, lief en leert jou alles wat je wil weten! Een topper is het!❤️
Dieuwertje Both
DB Nails Pro

By Shelley staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).