Begin vandaag aan jouw toekomst!
Start 2 september 2024 aan de Vakopleiding.

Er een tekort is aan goed opgeleide Stylistes!

Mijn salon is helemaal volgeboekt en wekelijks krijg ik de vraag: weet jij nog een goede styliste? Je zou misschien denken: “Er zijn toch al genoeg nagelstylistes?” Dat klopt, maar er zit een groot verschil tussen een nagelstyliste en een goed opgeleide nagelstyliste.

Start een sprankelende carrière als Nagelstyliste!

Wil jij een carrière waarin creativiteit en persoonlijke verzorging samenkomen? Droom je ervan om mensen blij te maken met prachtige nagels en hen een moment van ontspanning te bieden? Dan is de Nagel Vak Opleiding precies wat je zoekt!
Waarom kiezen voor de Nagel Vak Opleiding?
  1. Volledige Vakbekwaamheid: Onze opleiding biedt je alle kennis en vaardigheden die je nodig hebt om een succesvolle nagelstylist(e) te worden. Met Anatomie & ziekte leer. Van  Gelpolish & BIAB tot Babyboom & French manicure met de nieuwste trends en shapes!
  2. Erkende opleiding en Diploma: Na het afronden van deze erkende opleiding op MBO 3 niveau ontvang je een erkend diploma, waarmee je direct aan de slag kunt in de branche. Of je nu wilt werken in een salon, je eigen bedrijf wilt starten, of als freelancer aan de slag wilt, dit Diploma opent de deuren naar jouw droombaan.
  3. Persoonlijke Begeleiding: Bij ons sta jij centraal. We werken met kleine klassen. We bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en je ambities kunt waarmaken.
  4. Praktijkgericht Leren: De opleiding is gericht op de praktijk, met veel hands-on oefeningen. Je werkt op modellen en leert zo hoe te werken op een echt persoon, zodat je volledig voorbereid bent!
  5. Carrièrekansen: De vraag naar goed opgeleide nagelstylistes groeit snel. Met onze opleiding vergroot je je kansen op een succesvolle en creatieve carrière in een bloeiende industrie.
Begin vandaag aan jouw toekomst!
Schrijf je nu in en zet de eerste stap naar een sprankelende carrière als nagelstylist(e)!

Veel persoonlijke aandacht.

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk daarom werk ik in kleine klassen zodat alle aandacht is gefocust op jou. De opleiding is geschikt voor mensen tussen de 16 jaar en pensioenleeftijd. De Allround opleiding is op MBO 3 niveau en branch erkend.

Reviews

Shelley is een vakvrouw! In haar lessen legt ze alles heel rustig en geduldig uit. Zeker een aanrader..
Veronique Muijtjens-Huntjens
Unique Veronique
Wat een topper, naast dat ze goed en duidelijk les geeft neemt ze ook de tijd om dingen nog een keer uit te leggen mocht je er niet uitkomen. Heb inmiddels heel veel werk van haar gezien als nagelstyliste en die prijzen zijn zeer verdiend, prachtige creaties van een zeer creatief persoon. Raad haar aan iedereen aan. Bedankt Shelley
Laurette Wiersma
Laurette

By Shelley staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).